Suosittelemme

 

Kultasuklaa on koko perheen suklaa

Iittalan Lasimäellä sijaitseva punainen talo kätkee sisäänsä suklaatehtaan. Eikä minkä tahansa suklaatehtaan vaan sellaisen, missä suklaata valmistetaan käsityönä ja aina parhaista mahdollisista raaka-aineista. Tuo suklaatehdas on Kultasuklaa, joka on valmistanut suomalaisia suklaaherkkuja suomalaiseen makuun jo vuosien ajan. Valikoimistamme löydät perinteisten klassikkotuotteidemme lisäksi lukuisia uusia, jännittäviä makuyhdistelmiä moneen makuun – Kultasuklaa onkin koko perheen suklaa. Luomulaatuiset raakasuklaat, joita aloimme valmistamaan ensimmäisenä Suomessa, ovatkin nopeasti löytäneet tiensä suklaanystävien suosikkiherkuiksi.  Verkkokaupastamme voit tilata suosikkisuklaatasi milloin tahansa, niin arjen nautiskeluun kuin liikelahjoiksi tai juhlatilaisuuksiinkin. Tutustu valikoimaan ja antaudu suloisen suklaamme viettelykselle!

Käsintehtyä suklaata netistä – tilaa vaikka kotiovelle!

Kultasuklaan suklaa on huolella ja rakkaudella valmistettua, kotimaista käsityötä. Valmistuksessa käytämme aitoa suklaamassaa, johon ei ole lisätty kasvirasvaa. Lippulaivamyymälämme sijaitsevat Iittalassa tehtaamme yhteydessä sekä Helsingissä Etelärannassa, Vanhassa Kauppahallissa. Meillä on kattava jälleenmyyntiverkosto, ja suklaitamme löydätkin ympäri Suomen. Lisäksi voit helposti tilata Kultasuklaan suklaata netistä, näiltä verkkosivuilta.

Postimaksut ovat edullisia – yli 30 euron verkko-ostoksissa paketti toimitetaan kotiovelle veloituksetta, mikäli paketti (n. 1/kg)  paketti mahtuu postiluukusta. Suuremmat paketit toimitetaan veloituksetta lähimpään  asiamiespostiin. Kirjoita tilauksen kommenttikenttään lähetyksen vastaanottajan puhelinnumero.

Mikäli haluat suuremman tilauksen kotiin toimitettuna, laita asiasta tieto tilauksen kommenttikenttään niin olemme yhteydessä ja voimme järjestää toimituksen kotiovelle pientä lisämaksua vastaan. Tuotteitamme voit tilata kaikkialle Suomeen.

Lukemattomien makujen suklaakauppa Iittalassa

Suklaa on parhaimmillaan herkullinen elämys kaikille aisteille. Niin maun, tuoksun, ulkonäön kuin tuotteen suutuntumankin pitää olla kohdillaan parhaimman suklaaelämyksen saavuttamiseksi. Kultasuklaa on suklaakauppa, jossa suklaan ystäville vain taivas on rajana. Tuotevalikoimiimme kuuluu uskomaton määrä erilaisia suklaatuotteita, erikoisherkkuja sekä juhla- ja sesonkituotteita. Suklaa taipuu käsissämme muun muassa seuraaviin muotoihin:

  • Konvehdit ja tryffelit
  • Suklaalevyt
  • Suklaapatukat ja pussituotteet
  • Figuurit ja tikkarit
  • Luomulaatuiset raakasuklaat
  • Yksilölliset liikelahjasuklaat

 

Meidät tunnetaan erityisesti kokeilujen kautta löytyneistä tuoteuutuuksista, ja olemmekin kehittäneet kuluttajien riemuksi useita suosikkimakuja. Samettisia suklaitamme nautiskelevat niin klassikkomakujen ystävät kuin ennakkoluulottomat kokeilijatkin – jokaiselle löytyy takuulla oma suosikkisuklaa!

Herkullinen, kotimainen perheyritys

Kultasuklaa on perinteikäs, kotimainen perheyritys. Meille suussa sulava, käsintehty suklaa on kunnia-asia – kokeile suklaitamme ja ihastu! Tuotteet valmistetaan korkealaatuisena käsityönä, ja tarkkailemme laatuamme ja päivitämme tuotevalikoimaamme jatkuvasti. Voit hankkia suklaitamme tästä verkkokaupasta, Iittalan tehtaanmyymälästä sekä koko Suomen kattavasta jälleenmyyjäverkosta. Kultasuklaa on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saamme käyttää avainlipputunnusta. Olemme myös Joulupukkisäätiön virallinen yhteistyökumppani.