Kultasuklaa ja Entis luovat uusia makuelämyksiä

maitosuklaa
Sirkkasuklaa
Kultasuklaan menestyksekäs tuoteinnovaatiohistoria saa jatkumoa, kun yhteistyö hyönteisalan pioneereihin kuuluvan Entiksen kanssa tuo markkinoille kotimaisista hyönteisistä valmistetun, ainutlaatuisen Sirkkasuklaa -tuotteen. Molempien yhtiöiden dynaaminen tuotekehitys ja raudanluja osaaminen omalla alallaan tuo uusia, ennenkokemattomia herkkuelämyksiä suomalaisten suuhun. Seuraa ja ole ensimmäisten herkuttelijoiden joukossa: #entis #kultasuklaa #bugwithus

Tiedustelut: Kultasuklaa, toimitusjohtaja Juha Kärkkäinen +358 40 5954414, Entis, hpj Samuli Taskila +358 44 366 8907

KULTASUKLAA:

Iittalan Lasimäen suklaatehtaassa on valmistettu suklaata vuodesta 1991 lähtien. Kultasuklaan tuotteissa yhdistyvät eurooppalaisen suklaanvalmistustaidon parhaat perinteet sekä puhtaat raaka-aineet. Suklaamestariemme käsityö takaa tuotteidemme laadun. Tavoitteenamme on valmistaa parhaista mahdollisista raaka-aineista suklaanautintoja suomalaiseen makuun. Haluamme olla rohkeita uudistajia: olemme tuoneet ensimmäisinä markkinoille mm. salmiakki-, pipari- ja mansikkasuklaat. Kultasuklaa on Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja saamme käyttää Avainlippu-tunnusta.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrShare on LinkedInEmail this to someone