tehty suomessa
 • Kaikki tuotteemme

 • Ostoskori

 • VARAINHANKINTAA – Hyvää kaikille aisteille!

  Kultasuklaa Oy valmistaa laadukkaat suklaatuotteet koululuokkien, seurojen, yhdistysten ja joukkueiden varainhankintaan.Tilaa esite:
  kultasuklaa@kultasuklaa.fi

  Olemme valinneet esitteeseemme suosituimpia tuotteitamme, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa lahjoiksi.
  Ota yhteyttä!

 • Liikelahjat

  Näytetään 1–12 / 13 tuloksesta

  Liikelahjat

  Liikelahjoja on tapana antaa asiakkaille, yhteistyökumppaneille ja työntekijöille merkiksi toimivasta kumppanuudesta sekä hedelmällisestä yhteistyöstä. Liikelahjoja annetaan myös kiitokseksi, ns. hyvän tahdon eleeksi sekä joululahjoiksi. Kun haluat tehdä vaikutuksen lahjan saajaan ja antaa sinusta ja yrityksestäsi parhaan mahdollisen kuvan, on Kultasuklaan laadukas suklaa oivallinen valinta liikelahjaksi. Omin logoin ja tekstein varustellut laatusuklaat ovat myös maistuva mainostapa! Valikoimiimme kuuluvat:

  Teemme joustavasti pieniäkin tilauseriä tarpeistasi riippuen. Joissakin tuotteissamme saattaa olla minimi tilausmäärä, mutta neuvottelemme aina mielellämme kanssasi tapauskohtaisesti järjestäen parhaan mahdollisen tilaus- ja toimitusratkaisun. Suklaa-liikelahjat ja -mainostuotteet voit saada omalla kotelolla, kääreellä tai painatuksella – mikä sinulle ja yrityksellesi sitten parhaiten sopiikin.

  Suklaata yhteistyökumppaneille ja työntekijöille

  Sesonkien vaihtuessa, juhlapyhinä ja vaikka menestyksekkäiden projektien valmistuessa on fiksua muistaa yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä pienellä lahjalla. Jos yrityksessäsi on työntekijöitä, myös heidän huomioimisensa varsinkin joulunaikaan on mukava ele ja tuo hyvää ja positiivista mieltä alaisten keskuuteen. Kultasuklaan laajasta valikoimasta löydät herkullisimmat suklaa-liikelahjat; kun hankit laadukasta suklaata yhteistyökumppaneille, työntekijöille ja muille yritystoimintaasi läheisesti koskettaville tahoille, viestit ajattelevasi heitä ja arvostavasi heidän panostaan.

  Tilaa mainoskarkit netistä

  Maistuvin ja samalla mieleenpainuvin tapa mainostaa yritystäsi ovat yrityksen nimellä, logolla tai mainostekstillä varustetut mainoskarkit. Kun valitset mainos- tai liikelahjaksi Kultasuklaan kotimaisen, huippulaadukkaan käsintehdyn suklaan, vaikuttaa se positiivisesti yrityksesi imagoon ja jää varmasti asiakkaiden mieliin. Herkullisen mainossuklaan avulla potentiaaliset asiakkaat muistavat panostuksesi ja erotut eduksesi kilpailijoista – pienetkin yksityiskohdat voivat ratkaista ostopäätökset. Tilaamalla mainoskarkit netistä ja nimenomaan Kultasuklaalta voit varmistaa, että yrityksesi markkinointi on loppuun asti hiottua ja kokonaisvaltaisesti laadukasta.

  Suklaa omalla painatuksella yksityisille ja yrityksille

  Mikä olisikaan tyylikkäämpää mainostusta kuin omalla yritystunnuksella varustettu herkku, eli logosuklaa? Kultasuklaalta saat tilattua logosuklaat ja muut herkut omalla painatuksella. Tällaiset suklaat sopivat paitsi yrityksille liikelahjoiksi tai mainossuklaiksi, myös yksityishenkilöille esimerkiksi hääkarkeiksi tai pyöreiden vuosien juhlakarkeiksi. Voit ylpeänä lahjoittaa laadukasta suklaata yhteistyökumppaneillesi tai tarjota suut makeiksi vieraillesi, sillä Kultasuklaan käsintehty, kotimainen suklaa tunnetaan korkealaatuisena, suussa sulavana suklaana. Suklaa omalla logolla, tekstillä tai muulla haluamallasi painatuksella on persoonallinen ja ylellisenkin tuntuinen valinta, joka jää mieliin. Kun haluat yllättää ja jättää makean vaikutelman, on logosuklaa mukava vaihtoehto. Kysy lisää logosuklaasta!

  Liikelahjat ja mainossuklaat kotimaiselta suklaatehtaalta

  Kultasuklaa on perinteikäs, kotimainen perheyritys, jolle suussa sulava, käsintehty suklaa on kunnia-asia. Meiltä hankit laadukkaat ja merkitykselliset liikelahjat ja mainoskarkit, jotka kustomoimme toiveidesi mukaisesti varustaen haluamallasi tekstillä tai kuvalla. Logosuklaat koristelemme yrityksesi tunnuksella. Tuotteemme valmistetaan korkealaatuisena käsityönä tehtaallamme Iittalassa. Voit hankkia suklaa-liikelahjat tästä verkkokaupasta, Iittalan tehtaanmyymälästä sekä koko Suomen kattavasta jälleenmyyjäverkosta. Koska perheyrityksemme on maltillisen kokoinen, pystymme pitämään kaikki langat omissa käsissämme. Nain ollen olemme mukavan joustava toimija; meiltä saat tarvittaessa myös pienemmät tuote-erät. Tee tarjouspyyntö juuri sinun yrityksellesi sopivista suklaaherkuista!