tehty suomessa
 • Kaikki tuotteemme

 • Ostoskori

 • VARAINHANKINTAA – Hyvää kaikille aisteille!

  Kultasuklaa Oy valmistaa laadukkaat suklaatuotteet koululuokkien, seurojen, yhdistysten ja joukkueiden varainhankintaan.Tilaa esite:
  kultasuklaa@kultasuklaa.fi

  Olemme valinneet esitteeseemme suosituimpia tuotteitamme, jotka sopivat erinomaisesti vaikkapa lahjoiksi.
  Ota yhteyttä!

 • Suklaakonvehdit ja tryffelit

  Näytetään 1–12 / 25 tuloksesta

  Suklaakonvehdit ja tryffelit

  Suklaa on lahja, joka ilahduttaa varmasti saajaansa. Arjessa voi pieni suklaapatukkakin ilahduttaa läheistä, mutta kun haluat kunnolla hemmotella ystävää, sukulaista, puolisoa tai vaikka itseäsi, ovat laadukkaat suklaakonvehdit takuuvarma valinta. Kultasuklaan herkulliset suklaakonvehdit tehdään muiden tuotteidemme tavoin huolellisena käsityönä Iittalan tehtaassamme, joten niiden laatu, maku ja ulkonäkö vastaavat vaativankin kuluttajan toiveita. Käsintehdyt suklaakonvehdit ovat myös erinomainen liikelahja, sillä ne viestivät laatutietoisuudesta sekä panostuksesta lahjan saajaan. Tilaa suklaakonvehdit kätevästi netistä verkkokaupastamme tai vieraile jossakin lukuisista jälleenmyyntipisteistämme, joita löydät ympäri Suomen.

  Käsintehdyt konvehdit arkeen ja juhlaan

  Kultasuklaan käsintehdyt konvehdit sopivat niin arjen luksukseksi kuin juhlien vetonaulaksikin. Valikoimistamme löytyy kymmeniä erilaisia konvehteja niin maitosuklaasta, tummasta suklaasta kuin valkosuklaastakin valmistettuna. Voit tilata meiltä pienen spesiaalierän konvehteja esimerkiksi lahjaksi tai vaikka astetta ylellisemmät hääkarkit, jotka sulavat juhlaväen suussa. Meiltä löytyy useita eri makuja ja yhdistelmiä, joista jokainen herkkusuu löytää varmasti oman suosikkinsa. Terveys- ja hyvinvointitietoisia ilahduttavat herkulliset raakasuklaakonvehdit, joita ei ihan joka valmistajalta löydykään. Kultasuklaasta saat hankittua myös maukkaimmat joulukonvehdit sekä muut sesonkisuklaat.

  Suklaatryffelit netistä kotiovellesi

  Valmistamme herkulliset suklaatryffelit käsityönä Iittalassa sijaitsevassa tehtaassamme. Tehtaan ohessa toimii toinen lippulaivamyymälöistämme, josta löydät niin perusvalikoimamme suklaat, sesonkisuklaat sekä erikoiseriäkin. Toinen päämyymälöistämme sijaitsee Helsingin Etelärannassa, Vanhassa kauppahallissa. Tunnelmallisessa miljöössä on mukava tehdä suklaaostoksia niin itselle kuin lahjaksikin. Näiden myymälöiden lisäksi meillä on useita eri jälleenmyyjiä ympäri Suomen. Mikäli haluat hankkia herkullisia suklaitamme mahdollisimman vaivattomasti, voit suorittaa ostokset kätevästi verkkokaupassamme. Saat valitsemasi suklaatryffelit netistä tilattuna suoraan kotiovellesi! Tilaaminen on helppoa ja yksinkertaista, ja verkkokaupassamme käyvät tavallisimmat maksuvälineet korteista verkkopankkimaksamiseen. Toimitusmaksut ovat edullisia, ja yli 30 euron verkko-ostokset toimitetaan asiakkaille veloituksetta.

  Maukkaimmat suklaakonvehdit meiltä

  Kun haluat hemmotella itseäsi tai läheisiäsi suklaalla, mikset saman tien panostaisi yhteen parhaimmista? Kultasuklaan käsintehdyt, suomalaiset suklaakonvehdit ovat oikea valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Olemme joustava toimija, joten voit tilata meiltä myös erikoiseriä esimerkiksi häihin, yritysjuhliin tai liikelahjaksi. Selaa suklaavalikoimaamme ja valitse omat suosikkisi! Tutustu myös suklaalevyihin ja raakasuklaa-tuotteisiin.