Appelsiini-tummasuklaa-juustokakku

APPELSIINI-TUMMASUKLAAJUUSTOKAKKU

Pohja:
200g kaurakeksiä
1dl sokeria
50g voita tai margariinia

Täyte:
4dl kuohukermaa
2dl sokeria
8 liivatelehteä
2 rasiaa (400g) appelsiinilla maustettua tuorejuustoa
1dl puristettua appelsiinin mehua
250g Kultasuklaan tummasuklaanappeja

Koristeeksi:
Kultasuklaan Signature merisuola- karamellisuklaakonvehteja
Kultasuklaan Signature tyrni- karamellisuklaakonvehteja
Kultasuklaan tummaa suklaata
Koristerakeita

1.Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen
2. Vuoraa n.20-25cm leveä irtopohjavuoka leivinpaperilla
3. Hienonna kaurakeksit
4. Lisää joukkoon sokeri
5. Lisää kaurakeksi -sokeriseokseen sulatettu voi tai margariini
6. Painele keksimuru irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen
ajaksi
7. Vatkaa kuohukerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
8. Lisää joukkoon tuorejuusto
9. Kuumenna puristettu appelsiinin mehu
10.Nosta liivatelehdet vedestä ja purista ylimääräinen vesi pois. Lisää kuumaan appelsiinin
mehuun ja sekoita tasaiseksi
11. Lisää appelsiini- liivateliemi kerma-tuorejuustoseokseen ohuena nauhana ja sekoita
tasaiseksi
12. Sulata suklaa ja lisää seokseen
13. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada vuokaan keksipohjan päälle
14. Anna kakun hyytyä kylmässä yön yli tai vähintään neljä tuntia
15. Poista kakku vuoasta ja koristele sulatetulla suklaalla,konvehdeilla ja koristerakeilla

Resepti: Tanja