Baileysmousse

BAILEYSMOUSSE
Kermaliköörillä maustettu mousse on nopea ja ylellinen herkku aikuisten pääsiäispöytään!

2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 munan valkuaista
2 rkl sokeria
200 g Kultasuklaan valkosuklaa- tai maitosuklaanappeja
0,5 dl Baileys tai muu kermalikööri
2 Kultasuklaan ’Iso ylläri’ suklaamunakuppia

 

 

  1. Vaahdota kerma
  2. Vaahdota munan valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi
  3. Sulata suklaa
  4. Kiehauta tai lämmitä kermalikööri ja yhdistä sulatetun suklaan kanssa
  5. Anna suklaa- likööriseoksen jäähtyä ja yhdistä kermavaahtoon vatkaten
  6. Lisää lopuksi seokseen munan valkuaisvaahto varovasti sekoittaen
  7. Täytä suklaamunakupit ja koristele rouhitulla suklaamurulla

Resepti: Tanja