BAILEYSMOUSSE
Kermaliköörillä maustettu mousse on nopea ja ylellinen herkku aikuisten pääsiäispöytään!
2 dl kuohu- tai vispikermaa
2 munan valkuaista
2 rkl sokeria
200 g Kultasuklaan valkosuklaa- tai maitosuklaanappeja
0,5 dl Baileys tai muu kermalikööri
2 Kultasuklaan ’Iso ylläri’ suklaamunakuppia
- Vaahdota kerma
- Vaahdota munan valkuaiset ja sokeri kovaksi vaahdoksi
- Sulata suklaa
- Kiehauta tai lämmitä kermalikööri ja yhdistä sulatetun suklaan kanssa
- Anna suklaa- likööriseoksen jäähtyä ja yhdistä kermavaahtoon vatkaten
- Lisää lopuksi seokseen munan valkuaisvaahto varovasti sekoittaen
- Täytä suklaamunakupit ja koristele rouhitulla suklaamurulla
Resepti: Tanja