Luomu raakasuklaa

Rakastatko suklaata, mutta haluaisit myös elää mahdollisimman terveellisesti? Tekisikö sinun mieli välillä hemmotella itseäsi suklaalla, mutta tavallisen suklaan ravintoarvot tai valmistusprosessi eivät vastaa vaatimuksiasi? Kultasuklaan luomu raakasuklaa on maukasta, aitoa suklaata, jota terveystietoisetkin voivat nauttia silloin, kun makeannälkä iskee. Luomulaatuisia raakasuklaatuotteitamme ei kuumenneta valmistuksessa yli 45 asteen, joten ne säilyttävät kaikki ravinnerikkaat ainesosansa. Valikoimissamme on muun muassa raakasuklaapatukoita sekä raakasuklaasta valmistettuja konvehteja; konvehtirasia on hyvä lahjaidea terveystietoiselle nautiskelijalle tai vaikka liikelahjaksi. Perheyrityksemme herkulliset, käsityönä valmistetut raakasuklaat hellivät makunystyröitä ja tekee hyvää sekä keholle että mielelle – kokeile ja ihastu aitoon makuun! Ostoksille pääset Iittalan tai Helsingin Vanhan kauppahallin myymälöissä, verkkokaupassamme tai jossakin koko Suomen kattavissa jälleenmyyntipisteistämme.
Raakasuklaa netistä – verkkokauppamme palvelee 24/7
Raakasuklaa on trendituote, jota löytyy jo monien kauppojen hyllyillä. Mahtavan makunsa sekä tavalliseen suklaaseen verrattaessa ravinteikkuutensa ansiosta se on noussut monen suklaanystävän uudeksi suosikiksi tuttujen makujen rinnalle. Mikäli laadukas, kotimainen luomu raakasuklaa ei vielä ole rantautunut lähikauppasi hyllyille, ei hätää: Kultasuklaan sivuilla voit tilata raakasuklaan netistä. Verkkokauppamme palvelee herkkusuita ympäri vuorokauden, seitsemänä päivänä viikossa. Voit tilata pienen maistiaisen tai kerralla enemmän, jolloin suklaata riittää pidempään tai isommallekin porukalle maisteltavaksi. Toimituskulut ovat pienissäkin tilauksissa edulliset, ja yli 30 euron verkko-ostoksissa toimitus on kokonaan ilmainen.

Raakasuklaan hinta ja laatu kulkevat käsi kädessä

Kultasuklaan luomu raakasuklaa tehdään kotimaisena käsityönä, kuten kaikki muutkin suklaatuotteemme. Raakasuklaan hinta on hivenen korkeampi kuin tavallisen suklaan sen vaativamman ja tarkemman valmistusprosessin vuoksi. Raakasuklaamme hinta-laatusuhde on kuitenkin erinomainen, joten voit huoletta panostaa hieman enemmän suklaaostoksiisi. Herkulliset raakasuklaatuotteemme sisältävät muun muassa kylmäpuristettua kaakaopapua, kaakaovoita ja kookospalmusokeria sekä maustetuissa suklaatuotteissa myös kylmäpuristettuja appelsiini- ja limeöljyjä – kaikki tietenkin laadukasta ja puhdasta luomua.

Paras raakasuklaa tulee Kultasuklaalta

Kun tahdot hemmotella itseäsi, valintasi on Kultasuklaan luomu raakasuklaa. Herkullisen maun lisäksi raakasuklaamme on myös tavallista suklaata ravinteikkaampaa, sillä valmistusprosessissa mitään raaka-aineita ei kuumenneta yli 45 asteen. Näin arvokkaat ravinteet säilyvät suklaassa, ja voit herkutella hyvillä mielin. Paras raakasuklaa tulee kotimaiselta Kultasuklaalta – maista itse!

Tutustu myös muihin tuotteisiimme:

Näytetään kaikki 11 tulosta

Näytetään kaikki 11 tulosta