Prosecco-suklaakakku

PROSECCO- SUKLAAKAKKU

Pohja:

200 g kaurakeksiä
1 dl sokeria
50 g voita tai margariinia

Täyte:

4 dl kuohukermaa
2 dl sokeria
8 liivatelehteä
2 rasiaa (400 g) maustamatonta tuorejuustoa
250 g Kultasuklaan Prosecco- maitosuklaata

Koristeeksi:

Kultasuklaan maitosuklaanappeja (sulatettuna)
Kultasuklaan Anemone – maitosuklaa ja tummasuklaakonvehteja Koristerakeita

1.Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen
2. Vuoraa n.20-25cm leveä irtopohjavuoka leivinpaperilla
3. Hienonna kaurakeksit
4. Lisää joukkoon sokeri
5. Lisää kaurakeksi -sokeriseokseen sulatettu voi tai margariini
6. Painele keksimuru irtopohjavuoan pohjalle ja laita vuoka jääkaappiin täytteen valmistuksen
ajaksi
7. Vatkaa kuohukerma ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi
8. Lisää joukkoon tuorejuusto
9. Nosta liivatelehdet vedestä ja purista ylimääräinen vesi pois. Lisää liivatelehdet tilkkaan(n.0,25dl)kuumaa vettä ja sekoita tasaiseksi
11. Lisää liivateliemi kerma-tuorejuustoseokseen ohuena nauhana ja sekoita tasaiseksi
12. Sulata suklaa ja lisää seokseen
13. Sekoita seos tasaiseksi ja kaada vuokaan keksipohjan päälle
14. Anna kakun hyytyä kylmässä yön yli tai vähintään neljä tuntia
15. Poista kakku vuoasta ja koristele sulatetulla suklaalla, konvehdeilla ja koristerakeilla

Resepti: Tanja