Suklaakonvehdit ja tryffelit

Kun haluat hemmotella itseäsi tai läheisiäsi suklaalla, Kultasuklaan käsintehdyt, suomalaiset suklaakonvehdit ja tryffelit ovat oikea valinta niin arkeen kuin juhlaankin. Perinteiset klassikot, uudet eksoottiset makuyhdistelmät ja ulkonäkö hivelevät vaativankin herkuttelijan makuhermoja ja silmiä. Konvehtimme tehdään vain parhaista raaka-aineista ja suomalaiseen makuun.
Suklaakonvehti ja tryffeli valikoimasta löytyy laajaan makuun maitosuklaisia, valkosuklaisia ja tummasuklaisia vaihtoehtoja. Myös harvinaisemmat suklaalajikkeet kuten Ruby-suklaa, korkean kaakaoprosentin single origin suklaat, gluteenittomat suklaat, vegaani suklaat ja monta muuta.
Käytämme konvehdeissa kotimaisia raaka-aineita, aina marjoista yrtteihin. Eksoottisimmat maut koostamme parhaista raaka-ainesta maailmalta. Trooppiset hedelmät, villiyrtit ja kukat, aikuiseen makuun tarkoin valikoidut alkoholit ja aidot sesonkimaut, kuten tarkoin valittu piparisuklaan käsintehty piparimurske. Irtokonvehdit pakataan näyttävään kultaiseen ballotin-rasiaan. Konvehtien parasta ennen säilyvyys noin 6 kuukautta. Osa konvehdeista sisältää allergeeneja. Tarkista tuoteselosteet. Rasiaan mahtuu mukavasti 16 kpl konvehteja kahteen kerrokseen. Valitse alta omat suklaakonvehdit ja tryffelit.

Näytetään tulokset 1–16 / 52

Näytetään tulokset 1–16 / 52