Suklaalevyt ja -patukat

Kultasuklaan valikoimassa suklaalevyt ja patukat. Suklaalevy on helppo tapa tutustua tekemiimme tuotteisiin. Niistä löydät kattavan tarjonnan tehtaanmyymälästä ja verkkokaupata. Miltä kuulostavat esimerkiksi kaura-mustikka-valkosuklaa, chili-tummasuklaa, appelsiini-salmiakki-maitosuklaa tai yksi asiakkaidemme suklaalevy suosikeista, pipari-maitosuklaa?
Erikoisuutena valikoimiimme ovat tulleet herkulliset uutuudet Rocky Road, Hanko-suklaat sekä Helsinki-suklaat, jotka vievät makeannälän taatusti mennessään.
Suklaalevyissä on lukuisia eri makuja. Voit tilata niitä valmiissa pakkauksissa 80g koossa tai irtolevyvalikoimasta eri kokoisia paloja rasiassa. Kokoa oma levysuklaa maistelusetti ja lähde makumatkalle yksin tai läheistesi kanssa.
Suklaalevymme erottuvat taatusti markettien perustarjonnasta. Käytämme laadukkaita raaka-aineita, ja valikoimme tarkoin käytettävät elementit. Lopputuotteen suutuntuma ja makuyhdistelmät ovat tarkan reseptiikan testauksen tulos.
Nämä ja lukuisat muut suklaalevyt löydät valikoiduista jälleenmyyntipisteistä ympäri Suomen sekä verkkokaupastamme, josta saat kätevästi tilattua haluamasi suklaat vaikka kotiovellesi asti.

Näytetään tulokset 1–16 / 51

Näytetään tulokset 1–16 / 51