Helsinki-suklaat

Rakastu Helsinkiin!

Helsinki syntyi satamaksi. Sen vilkkaaseen Eteläsatamaan nousivat 200 vuotta sitten kauppiaiden varastot ja vuonna 1889 Vanha kauppahalli kaupunkilaisten ostospaikaksi. Uudet siirtomaatavarat tarjosivat helsinkiläisille ennen kokemattomia makuelämyksiä kaukaisista maista. Ensimmäiset kaakaosäkit saapuivat purjealuksilla 1800-luvun lopulla valtamerien takaa ja siitä lähtien ovat pääkaupungin asukkaat saaneet nauttia käsintehdystä suklaasta.
Kultasuklaa kunnioittaa suklaanvalmistuksen pitkiä perinteitä, ja Vanhan kauppahallin myymälämme on tarjonnut suklaanautintoja helsinkiläisille jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Valmistimme Helsingille oman suklaan ja paketoimme kaupungin sielun suklaakääreeseen, jotta sinulla olisi aina pala hurmaavaa Helsinkiä mukanasi. Vaalea Helsinki on täyteläistä käsintehtyä maitosuklaata ja tumman suklaan maustoimme merellisen Helsingin hengessä ripauksella aitoa merisuolaa.

Vaalean ja tumman Helsingin löydät Vanhan kauppahallin myymälästämme, jälleenmyyjiltämme ja verkkokaupastamme.

Nyt voit pitää palan Helsinkiä aina mukana kulkiessasi kaupungin kaduilla ja rannoilla myös muistoissasi. Sulje silmäsi, nauti ja tiedät pala palalta miltä Helsinki maistuu ja tuntuu!

Näytetään kaikki 3 tulosta

Näytetään kaikki 3 tulosta