Pääsiäisherkut

Pääsiäinen tuo kevään ja pääsiäisherkut suklaan muodossa! Perinteisten pääsiäismunien rinnalla, voit valita tarjonnastamme suussa sulavia pääsiäisherkkuja. Yllätysmunat, pääsiäisfiguurit, värikkäät ja raikkaan makuiset pääsiäissuklaalevyt maistuvat herkkupöydässä tai vaikka tuliaisina. Konvehtivalikoimaassamme pääsiäisen aikaan on kevään värikkäita ja raikkaita makuja, sekä tryffelimunia aikuiseen ja nuorempaan makuun.
Kaikki pääsiäissuklaat tehdään käsityönä laadukkaista ja eettisesti sertifioiduista raaka-aineista. Makuyhdistelmät ovat uniikkeja ja vaihtoehtoja löytyy niin vegaanille kuin maitosuklaan ystäville. Tuotteet ovat taatusti tuoretta juuri pääsiäisen ajankohtaan valmistettu. Valitse siis omat pääsiäisherkut kaunistamaan ja makuhermoja hellimään tarjolle rairuohon vihreälle alustalle, kahvipöydän kylkeen, lasten iloksi ja aikuisten nautinnoksi.

Voit liittää pääsiäisherkkujen mukaan oman pääsiäistervehdyksen jonka pistämme pakettiin mukaan – Kirjoita viestisi kassalla kommettikenttään!

Näytetään tulokset 1–16 / 30

Näytetään tulokset 1–16 / 30