Suklaan monipuolisuus

Projektin mennessä eteenpäin on ollut ilo saada tutustua Kultasuklaaseen ja sen tuotteisiin paremmin. Tehdaskierroksella saimme maistella lukuisia eri makuja ja nähdä miten suklaa valmistetaan käsityönä. Näkyä olisi voinut kuvailla sanalla ”suklaataivas”. Suklaa on aihe, joka herättää keskustelua ja sopii lähes kaikkiin eri elämän tilanteisiin. Se myös innostaa luomaan jotain aivan uutta leivonnaisista erilaisiin juhliin mm. häihin, ristiäisiin ja syntymäpäiville.

Tiimiläisten kesken olemme inspiroituneet Kultasuklaan monipuolisuudesta ja lukemattomista eri vaihtoehdoista.

Suklaahan on sellaisenaankin taivaallisen hyvää, mutta soveltamalla suklaan saa ihan eri ulottuvuuksiin mm. täyttämällä jääpalamuotin sulatetulla suklaalla ja laittamalla jokaiseen muottiin yhden tuoreen mansikan pystyyn tai sulattamalla suklaata kulhon muotoon ja täyttämällä sen mm. hedelmälohkoilla. Leivonnaisissa erilaiset makusuklaat mm. chili, valkosuklaamansikka ja salmiakkivalkosuklaa ovat erinomaisia vaihtoehtoja perus maitosuklaalle.

Häävieraille sopisi hääparin nimikirjaimilla varustetut konvehdit, hääparille tai omalle kullalle voisi antaa lahjaksi “Kultaisen Sydämen” ja esim. baby showereissa voisi tarjoilla tuttipullon ja lastenrattaiden muotoisia suklaita. Liikunnallinen ihminen taas takuulla ilahtuisi lahjana suklaanmuotoisista painoista.

Parasta on se, että niin monia kuin on ihmisiä, on myös tapoja nauttia suklaata